Företagsaktiviteter


Har ni tröttnat på traditionell representation?

Skulle ni vilja kunna erbjuda era kunder eller anställda något utöver det vanliga? Norrköpings Segelflygklubb kan erbjuda Er en garanterat annorlunda aktivitet!
Ge era anställda, kunder eller er själv en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma! NSFK ger Er möjligheten att, tillsammans med en av våra erfarna lärare, uppleva känslan av att sväva fritt bland molnen i ett toppmodernt segelflygplan!

Vad är segelflyg?

I alla tider har människan drömt om att kunna flyga fritt i lufthavet liksom fåglarna. Idag kan den drömmen förverkligas för alla som vill. Dagens segelflygplan förenar den senaste tekniken med nya material i en perfekt harmoni som ger fantastiska flygegenskaper. Dessa flygplan i kombination med människans vilja och naturens krafter ger idag möjlighet att flyga högre, längre och fortare än den mest fulländade fågel. Känslan att låta sig lyftas mot himlen hjälpt av vädrets osynliga kraft, termiken, och se moder jord bli allt mindre för att plötsligt befinna sig bland molnen ger en känsla av frihet och lycka svår att beskriva i ord. Moderna segelflygplan har idag prestanda för att flyga över 250 km/h. Glidtalet ligger inte sällan över 1:40, dvs flygplanet glider 40 meter framåt med 1 meters höjdförlust. En gren som växer sig allt starkare inom segelflyget är avancerad flygning med loopingar, rollar, ryggflygning m.m. vilket gör att många flygplan idag är specialanpassade för detta ändamål.        

Norrköpings Segelflygklubb har mycket att erbjuda

Att prova på segelflyg är en dröm för många. Vi kan förverkliga den drömmen tillsammans med Era kunder eller anställda.
Vår flygplanspark i Norrköping kryddad med den allra senaste tekniken kan erbjuda alla typer av segelflygning.
Era gäster får själva välja hur de vill flyga. Kanske vill de bara stilla sitta med och njuta av utsikten över Norrköping, eller vill de hellre prova på litet mer avancerade övningar?
Möjlighet till att spaka själv assisterad av våra lärare finns självklart också för den som önskar.
Samtidigt som våra duktiga lärare tar hand om “provpiloterna” i luften kan vi erbjuda mat och dryck eller varför inte grillning vid vår gemytliga klubbstuga i anslutning till flygfältet.
Under en eftermiddag/kväll klarar vi av att flyga med ett tiotal personer. Varje flygning brukar ta ungefär 15-20 minuter beroende på typ av flygning, väder m.m.

Vad kostar det?

Kontakta NSFK för prisförslag.

Bokning

För bokning eller information kontakta Richard Wiklander

Telefon:  
Hem011-188937 
Mobil0705-181848

e-post: provlektion@nsfk.se (telefonkontakt i första hand)

Övrigt

Norrköpings Segelflygklubb är medlem i Segelflyget vilket borgar för god kvalitet och ett högt säkerhetstänkande. Självklart är alla våra flygplan fullförsäkrade inklusive sittplatsföräkring som täcker in våra passagerare. Vår organisation är sammansatt av noggrant utvalda personer, godkända och licensierade av Segelflyget. Klubben utvecklas ständigt och vår målsättning är att vi skall kunna erbjuda Er högsta möjliga kvalitet. Passa på att utnyttja klubbens unika möjlighet att kunna erbjuda er en spännande aktivitet utöver det vanliga!

Välkomna till Norrköpings Segelflygklubb!

Satsa på en annorlunda aktivitet! Låt oss ta hand om dina kunder eller anställda.
Vi kommer att ge dem en upplevelse de aldrig glömmer.

Norrköpings Segelflygklubb