Möhippa, svensexa, jubilar eller annat firande


Är det någon i din närhet som ska gifta sig, fyller år och ni bara vill ge henne eller honom en oförglömlig upplevelse? NSFK erbjuder möjligheten till en häftig flygupplevelse till ett av landets lägsta priser och med flygplan i världsklass!

Flygningen går till ungefär på följande vis:Efter det att ni kommit ut på fältet och ni har fått ut henne eller honom ut till startbanan så förevisar en av NSFK:s medlemmar det flygplan som just han/hon skall flyga i. Efter presentationen och väl i främre förarsätet så är allt klart för start. Den lycklige som ska upp och flyga sitter nu i flygplanet med fallskärm och flygplanet rullas ut på startbanan där en av NSFK:s kunniga instruktörer tar över. Efter en kort stund på banan så bär det av upp i skyn upp till c:a 900-1000 meter över Kungsängen.Under flygningen som varar ca 20 minuter kan allt från lugna glidflygningar till konstflygning utföras. När huven sedan lyfts efter landning så är det alltid glada miner som syns på den nyfrälst. Du har gett honom, henne en oförglömlig upplevelse!

Vad kostar det?

En tidsbokad start kostar 1400 kr. Vid flera starter som genomförs vid samma bokningstillfälle kostar start nummer 2 och efterföljande starter 1100:-/start, se även möjligheten att ge bort ett Äventyrspaket omfattande fyra starter för 3500:-

Bokning

För bokning eller information kontakta Richard Wiklander.

Telefon:  
Hem011-188937 
Mobil0705-181848

e-post: provlektion@nsfk.se (telefonkontakt i första hand)

Övrigt

Norrköpings Segelflygklubb är medlem i Segelflyget vilket borgar för god kvalitet och ett högt säkerhetstänkande. Självklart är alla våra flygplan fullförsäkrade inklusive sittplatsföräkring som täcker in våra passagerare. Vår organisation är sammansatt av noggrant utvalda personer, godkända och licensierade av Segelflyget. Klubben utvecklas ständigt och vår målsättning är att vi skall kunna erbjuda Er högsta möjliga kvalitet. Passa på att utnyttja klubbens unika möjlighet att kunna erbjuda er en spännande aktivitet utöver det vanliga! Vill du passa på att bjuda “jubilaren” på mat eller dryck så finns vår klubblokal tillgänglig med kök, etc.  

Välkomna till Norrköpings Segelflygklubb!

Norrköpings Segelflygklubb